Најновије вести: 
Вести
05.09.2020
Aктивност студената ВШССОВ

ПРЕУЗМИ ДОКУМЕНТ

детаљније>>>
02.12.2019
Извештај са посете Западног темишварског универзитета

ПРЕУЗМИ ИЗВЕШТАЈ

детаљније>>>
28.11.2019
ПОСЕТА ВШССОВ ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ „ПАВА СУДАРСКИ“ ИЗ НОВОГ БЕЧЕЈА

Наша Школа наставља продубљивање сарадње са предшколском установом "Пава Сударски" из Новог Бечеја. Тим поводом су данас, 27.11.2019. године, председник Савета ВШССОВ Синиша Одаџин, ВД директора ВШССОВ др Ангела Месарош Живков, мр Србислава Павлов и МА Ана Вукобрат били у посети код директора наведене установе Драгана Милорадовића.

Седиште ПУ "Пава Сударски" је у објекту под називом "Лептирић". У овој згради су поред управе и административног особља смештене и васпитно-образовне групе целодневног и полудневног боравка.

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
21.11.2019
УВОД У ГРАФИКУ – Од игре до откривања – ОТИСКОМ

Ликовна радионица

У среду, 20.11.2019. године у ликовном кабинету Школе реализована је демонстратривно-показна и интерактивна радионица под руководством професора др Милорада Степанова. У радионоци су учествовали ученици трећег и четвртог разреда ОШ „Јован Поповић“ из Кикинде заједно са њиховим учитељицама. Уз помоћ заинтересованих студената треће године ВШССОВ (Дуња Гавранчић, Јелена Мирков, Милан Тркуља и Цветко Николин) присутни ђаци упознати су са једноставнијим елементима уметничке графике који се могу примењивати и у основношколској настави. Овакво (ново) визуелно-ликовно искуство могуће је даље реализовати и унапређивати у оквиру посебног предмета Ликовно васпитање или као интегрисано ликовно-обликовно (и когнитивно искуство) у осталим школским предметима.

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
20.11.2019
ПОСЕТА ПРИВАТНОЈ ПРЕДШКОЛСКОЈ УСТАНОВИ DEDIKS KIDS

Поводом обележавања шестог рођендана али и у циљу одржавања сарадње у понедељак, 18.11.2019. године др Владимир Варађанин, др Ангела Месарош Живков, мр Србислава Павлов и МА Ана Вукобрат били су у посети Приватној предшколској установи "Dediks Kids" из Борче.

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
20.11.2019
Угледни час у ОШ "Јован Поповић"

 У уторак 19.11.2019. студенти прве и треће године смера Струковни васпитач деце предшколског узраста Високе школе струковних студија за образовање васпитача са др Ангелом Месарош Живков, професором, реализовали су угледни час физичког васпитања са децом првог разреда учитељице Наташе Имброњев Цуцић у ОШ,,Јован Поповић``.  Тема часа су биле Покретне  игре са падобраном уз примену различитих реквизита (обручи и лоптице).

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
14.11.2019
Посета студената ОШ "Жарко Зрењанин"

Студенти друге године наше школе били су гости ученика III разреда учитељице Анице Шаргин у ОШ "Жарко Зрењанин". Током двочаса, студенти су помагали својом малим другарима да праве лутке од чарапа. Деца су била презадовољна, а студенти су имали прилику да примене стечено знање.

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
12.11.2019
MUSEUM TOUR

Студент друге године Стефан Попаживанов организовао је стручно вођење кроз Народни музеј у Кикинди на енглеском језику и квиз за студенте у оквиру предмета Стручни енглески језик.

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
08.11.2019
КОНЦЕРТ У ВШССОВ

У четвртак, 7. новембра 2019. године, у амфитеатру Високе школе струковних студија за образовање васпитача, одржан је концерт. Студенти наше школе и остали посетиоци имали су прилику да чују изузетне уметнике и науче нешто ново. Публици се представио Небојша Бурић свирајући фрулу, кавалу, окарину И двојницу уз клавирски пратњу Ђорђа Вујичића. Специјална гошћа била је Кристина Јевтовић, пијанисткиња, док је Вања Илијев свирао дромбуље И гајде. Како је концерт био интерактиван,  на крају, публика је заједно са врсним уметницима, "стварала" право, мало музичко дело.

ПОГЛЕДАЈТЕ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
04.11.2019
Сарадња ВШССОВ и Центра за пружање услуга социјалне заштите

ДЕТАЉНИЈЕ МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ ОВДЕ

детаљније>>>
01.11.2019
ЛУТКЕ ОД ЧАРАПА - РАДИОНИЦА СА СТУДЕНТИМА

У оквиру вежби из Методике васпитно-образовног рада студенти друге године правили су лутке од чарапа које се могу користити у васпитно-образовном раду. Уз добру вољу, машту и кроз забаву, настале су лепе, креативне лутке.

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
16.04.2019
Извештај о свечаној додели лап-топ рачунара поводом Дана студената

ПРЕУЗМИ ИЗВЕШТАЈ И ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
08.04.2019
ИЗВЕШТАЈ О ПОСЕТИ ЦЕНТРУ ЗА ПРУЖАЊЕ УСЛУГА СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ

ПРЕУЗМИ ИЗВЕШТАЈ

детаљније>>>
11.03.2019
Реализован одлазак у Мохач (Мађарска) студената ВШССОВ

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
31.05.2018
Интерактивна радионица ВШССОВ у Кикинди

Интерактивна радионица под називом "Традиционалне народне игре и песме, инструменти и маске и њихова практична примена у раду са децом предшколског и млађег школског узрастаје" одржана је 24. 05. 2018. године  у дворишту Народног музеја Кикинде.

ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

Прилог са ТВ РУБИН можете погледати овде: http://tvrubin.rs/studenti- kroz-radionice-najmladjima- prikazali-stare-pesme-i-igre/

детаљније>>>
25.05.2018
ПОСЕТА МУЗЕЈУ ВОЈВОДИНЕ У НОВОМ САДУ

ПОСЕТА СТУДЕНАТА ВШССОВ У КИКИНДИ СМЕРА СТРУКОВНИ ВАСПИТАЧ ЗА ТРАДИЦИОНАЛНЕ ИГРЕ  МУЗЕЈУ ВОЈВОДИНЕ У НОВОМ САДУ - ПРЕУЗМИ ФОТО ГАЛЕРИЈУ

детаљније>>>
Логовање студента
ЈМБГ
Шифра студента
Последња вест
Датум вести: 05.09.2020
Aктивност студената ВШССОВ
ПРЕУЗМИ ДО... детаљније>>>